Для приготування натурального домашнього глінтвейну вам знадобиться 5-10 хвилин, вино та прянощі, які нададуть напою неповторного зимового аромату, смаку та затишку.
ЯК ГОТУВАТИ глінтвейн: 1) Наріжте та вичавіть у каструлю апельсини. 2) Додайте вино. У класичному рецепті додається червоне сухе чи напівсухе, але тут точно можна експериментувати. 3) Додайте прянощі. 4) Підігрійте суміш до 70-80°С, не доводячи до кипіння. 5) Приберіть з плити та дайте настоятися 2-3 хвилини. 6) Розлийте по келихах та насолоджуйтесь ароматним напоєм.
Вага - 15-20 грам (вистачає на 1 пляшку вина) Склад: кориця палички, бодян, перець духмяний цілий, кардамон зерно, гвоздика ціла, сухий корінь імбиру, фріпси з апельс
Дивіться також
Мінімальна сума замовлення 450 грн
* Залишок суми накладеним платежем на пошті (за накладений платіж "Нова пошта" бере комісію 20 грн + 2% від суми накладеного платежа)
Увага! Відправлення замовлень 1-2 дні після зарахування коштів.