Суміш для приготування глінтвейну MINI

99,00
грн.
139,00
грн.
Для приготування натурального домашнього глінтвейну вам знадобиться 5-10 хвилин, вино та прянощі, які нададуть напою неповторного зимового аромату, смаку та затишку.

ЯК ГОТУВАТИ глінтвейн:
1) Наріжте та вичавіть у каструлю апельсини.
2) Додайте вино. У класичному рецепті додається червоне сухе чи напівсухе, але тут точно можна експериментувати.
3) Додайте прянощі.
4) Підігрійте суміш до 70-80°С, не доводячи до кипіння.
5) Приберіть з плити та дайте настоятися 2-3 хвилини.
6) Розлийте по келихах та насолоджуйтесь ароматним напоєм.

Вага - 15-20 грам (вистачає на 1 пляшку вина)
Склад: кориця палички, бодян, перець духмяний цілий, кардамон зерно, гвоздика ціла, сухий корінь імбиру, фріпси з апельс
Дивіться також